ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ - ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»

ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ - ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

210 2529439

Η Εταιρεία Αρχική Συχνές ερωτήσεις Επικοινωνία

ΑρχικήΣυχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Διώξτε την Υγρασία

Διώξτε την ΥγρασίαΗ ύπαρξη αυξημένης σχετικής υγρασίας στους χώρους που κινούμαστε, είναι ένα σημαντικό πρόβλημα διότι επηρεάζει τόσο τις συνθήκες άνεσης όσο και τις συνθήκες υγιεινής του περιβάλλοντος μας.

Περισσότερα >

Τι είναι η τεχνολογία Inverter στα κλιματιστικά;

Τι είναι η τεχνολογία Inverter στα κλιματιστικά;Η τεχνολογία inverter (DC), είναι η τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας των ηλεκτροκινητήρων των συμπιεστών μονάδων κλιματισμού.

Περισσότερα >

Τι είναι η ενεργειακή κλάση;

Τι είναι η ενεργειακή κλάση;Σύμφωνα με οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όλες η ηλεκτρικές συσκευές (συμπεριλαμβανομένου και των κλιματιστικών) είναι υποχρεωτικό να συνοδεύονται από την ενεργειακή τους ετικέτα και να αναγράφουν την ενεργειακή κλάση στην οποία ανήκουν.

Περισσότερα >

Τι μπορώ να κάνω για τη σωστή συντήρηση του κλιματιστικού μου;

Τι μπορώ να κάνω για τη σωστή συντήρηση του κλιματιστικού μου;Αρχικά το κλιματιστικό σας θα πρέπει να έχει εγκατασταθεί σωστά από έμπειρο τεχνικό (ψυκτικό). Μετέπειτα, απαραίτητος χρίζει ο τακτικός καθαρισμός των φίλτρων του εσωτερικού μηχανήματος και των πτερυγίων (περσίδες) του εξωτερικού.

Περισσότερα >

1  | 

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας