210 2529439

Η Εταιρεία Αρχική Συχνές ερωτήσεις Επικοινωνία

ΑρχικήΥπηρεσίεςΚαθαρισμός τζακιού - 30€ -

Καθαρισμός τζακιού

Το τζάκι αποτελεί τον αγαπημένο και οικονομικό τρόπο για τη θέρμανση και ζεστασιά του σπιτιού μας το χειμώνα. Η συντήρηση και ο καθαρισμός τόσο του τζακιού όσο και της καμινάδας του είναι αναγκαίος για την ασφαλή και υγιεινή του χρήση. Ο πιο βασικός λόγος για τον καθαρισμό του τζακιού είναι η αποφυγή πρόκληση πυρκαγιάς στην καμινάδα, αλλά και η αποτελεσματικότερη λειτουργία του τζακιού.

Η διαδικασία του καθαρισμού αποτελεί αναγκαία εργασία που καλό θα ήταν να μην αποφεύγεται. Καλό θα ήταν να πραγματοποιείτε 1-2 φορές το χρόνο. Η εταιρεία Coolservice διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένο εξοπλισμό και πλήρως έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς που αναλαμβάνουν για τον ποιοτικό καθαρισμού του τζακιού σας.

Οι λόγοι που μπορούν να αυξάνουν την ανάγκη για καθαρισμό τζακιού είναι οι εξής:

  • Το ψήσιμο στο τζάκι
  • Η καύση ξύλων
  • Κατασκευαστικά λάθη
  • Κακή χρήση του τζακιού

Το καταρτισμένο μας συνεργείο καθαρισμού τζακιών και καμινάδων αναλαμβάνει αξιόπιστα κάθε εργασία που χρειάζεται ένας πλήρης καθαρισμός τζακιού. Διαθέτει εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις και εγγυάται ότι θα σας εξασφαλίσει τη μέγιστη ασφάλεια και απόδοση που μπορεί να σας παρέχει το τζάκι σας.  Οι τεχνικοί μας προσφέρουν επαγγελματική και ποιοτική εγγύηση διαδικασιών λόγω της μεγάλης πείρας και πολύτιμης τεχνογνωσίας που διαθέτουν.

Η διάρκεια του καθαρισμού εξαρτάται από το σχήμα της καμινάδας και τον όροφο κατοικίας. Μία μέση διάρκεια είναι η 30λεπτά έως 1 ώρα.

Οι υπηρεσίες και οι τιμές της εταιρείας μας προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών μας, δηλαδή στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τζακιού τους, της χρήσης που κάνουν, καθώς κι τη ιδιομορφία του χώρου τους.

Προς καλύτερη διευκόλυνση των τεχνικών, θα ήταν καλό να υπάρχει διαθέσιμος χώρος μπροστά στο τζάκι ώστε να είναι εύκολη η μετακίνηση.

Εμπιστευτείτε μας και εμείς θα φροντίσουμε για την ασφάλεια του τζακιού σας.

Η τιμή του καθαρισμού τζακιού είναι στα 30€.

 

*Εξυπηρετούμε τις παρακάτω περιοχές σε όλη την Αττική με δωρεάν μεταφορικά:

Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Γέρακας, Χολαργός, Βριλήσσια, Μελίσσια, Πεντέλη, Παιανία, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Παπάγου, Νέα Φιλοθέη, Ψυχικό

**Για απομακρυσμένες περιοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν επιπλέον χρεώσεις.

 

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε οικονομικά πακέτα σε τιμές προσφοράς. Καλέστε μας τώρα στο 210-2529439  για να λάβετε την εξατομικευμένη προσφορά σας!

 

 

- Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24% -

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή καλέστε μας στο 210 2529439

 

Σχετικές Υπηρεσίες

Καθαρισμός τζακιού - 30€ -

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Όνοματεπώνυμο

E-mail

Τηλέφωνο

Μήνυμα

  Refresh Security Code

"Μείναμε χαρούμενοι από τον καθαρισμό του τζακιού που πραγματοποιήσαμε μέσω της εταιρείας Coolservice. Ανταγωνιστικές τιμές και υψηλή ποιότητα."

Δήμητρα Β.

"Ευχαριστώ για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρετε. Θα σας ξαναπροτιμήσω."

Θανάσης Τ.

"Καλή εξυπηρέτηση και καλές τιμές. Προσωπικό φιλικό προς τους πελάτες."

Ηλίας Ρ.

 

Εγγραφείτε στο Νewsletter μας